Olen 48-vuotias sisätautien erikoislääkäri, kaupunginvaltuutettu ja kolmen lapsen äiti. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta, joista kaksi on alakoulussa ja vanhin lukiossa. Lisäksi perheessämme on kaksi pientä terrieriä Ines ja Aada .

Lääkärinä olen tehnyt töitä perusterveydenhuollosta aina vaativaan erikoissairaanhoitoon. Tunnen sekä julkisen että yksityisen sektorin haasteet.

Viimeiset yli 10 vuotta olen työskennellyt päivystyksessä, ja työskentelen nykyään Helsingin kaupungin päivystystoimintojen johtajalääkärinä. Päivystyksessä hoidetaan kiireellisesti hoitoa tarvitsevia ja annetaan apua kiireellisissä sosiaali- ja kriisitilanteissa. Työ on haasteellista, mutta samalla vaihtelevaa ja antoisaa eri ammattiryhmien välistä tiimityötä asiakkaan auttamiseksi. Päivystys on aitiopaikka nähdä miten yhteiskunta toimii ympärillämme; mitkä asiat ajavat perheitä kriiseihin, miten lapset ja nuoret voivat, miten vanhustenhoito toimii, miten omaiset voivat ja millaisia puutteita on ympäröivässä palvelujärjestelmässämme.

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa perheeni kanssa. Ulkoilemme paljon yhdessä, ja harrastan juoksemista, uintia ja pianonsoittoa.