Lämpimät kiitokset luottamuksestasi

Keskiviikko 22.4.2015 - Mia Laiho


Lämpimät kiitokset äänestäjilleni, ja kaikille minua tukeneille. Saamani äänimäärä 3952 oli ensikertalaiselle uskomattoman paljon. Olen todella kiitollinen siitä suuresta luottamuksesta, jota olen saanut. Kokoomus menetti vaaleissa Uudeltamaalta kaksi paikkaa kannatuksen laskettua. Näin ollen valitettavasti näissä vaaleissa näinkin suuri äänimäärä ei riittänyt läpipääsyyn. Viimeksi vuonna 2011 riitti läpipääsyyn 3240 ääntä, mutta nyt raja oli 4382 äänessä. Eduskuntapaikkaa en nyt saanut, mutta jatkan kuitenkin asioihin vaikuttamista luottamustehtävissäni Espoossa ja Uudellamaalla. Oman työni kautta yritän myös parhaani mukaan kehittää sosiaali-ja terveydenhuollon palveluja. Asiakaslähtöisten toimintamallien käyttöönotto ja turhien organisaatiolähtöisten käytäntöjen purkaminen sujuvoittavat asiakkaan palvelua ja auttavat samalla myös kustannusten hallintaa. On tärkeää että teemme hyvää yhteistyötä yli kuntarajojen hyvien toimintamallien laajentamisessa ja jalkauttamisessa.

Ollaan tarvittaessa yhteydessä. Jos haluat saada facebook-päivityksiäni jatkossa, niin voit käydä tykkäämässä facebook-sivustani www.facebook.com/MiaLaihoKokoomus.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

Mia


Kommentit

17.5.2015 22:16  Lauri Tuomenoja

Hei Mia,

Kirjoituksesi on lämminhenkinen ja miellyttävä jossa toteat tapahtuneet tosiasiat. Minulla oli tilaisuus keskustella kanssasi Sellon vaaltilaisuudesa 17.4., kun tilanne alkoi jo rauhoittua eli asiakasvirta oli hiljentymässä. Olin siellä Pia Kauman tiimin edustajana ja jakamassa esitteitä. Kiitos mukavasta keskusteluhetkestä. Minulle jäi se vaikutelma, että sinulla olisi paljon annettavaa eduskunnassa. Valitettavasti äänet eivät aivan riittäneet. Pia jäi varatilalle ja olisi tarvinnut n. 280 ääntä lisää. Mielestäni Alexin suosion lasku pudotti nuo 2 paikkaa Uudelta maalta verrattuna vanhan eduskunnan paikkamäärään. Mutta ehkä meidänkin vaalityö loppumetreillä vaikutti siihen, että saatiin "pronssimitali" paikoissa ja hopea kannatuksessa ja näin ollen Kokoomus jatkaa hallituksessa. Kiitos miellyttävästä tapaamisesta. Lauri Tuomenoja

22.5.2015 22:31  Mia Laiho

Hei,Kiitokset Lauri viestistäsi. Muistan kyllä sinut. Oli mukava keskustella vaalityön lomassa. Olen kiertänyt eri puolilla Uuttamaa viime syksystä lähtien. Täytyy sanoa että antoisinta vaalityössä on ollut erilaisten ihmisten kohtaaminen. Uudellamaalla Kokoomuksen paikat vähenivät valitettavasti juuri sen kahden paikan verran. Sekä Pian että minun äänimäärät olivat kuitenkin isot, ja siitä voimme olla kiitollisia vaikka jäimmekin varasijoille. Mukavaa kesää!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini