suomen_luonto_mial.jpgRakennukset, ympäristö ja luonto

Rakentamisen laatu paremmaksi

Terveet rakennukset. Rakentamisen laatuun täytyy panostaa, ja erityisesti rakentamisenaikaiseen valvontaan. Rakennuksia täytyy pitää kunnossa ja huolehtia niiden riittävästä huollosta. Sekä lapsilla päiväkodeissa ja kouluissa että aikuisilla työpaikoilla tulee olla oikeus puhtaaseen sisäilmaan. Terveet rakennukset ovat myös lähtökohta kehitykselle ja vähäisemmille sairastumisille. Lasten ja työntekijöiden sairauspoissaolojen kautta kertyy yhteiskunnalle iso lasku vuosittain, joten rakennusten hyvälaatuiseen rakentamiseen, peruskorjaukseen ja huoltoon kannattaa satsata.

Kannetaan vastuumme ympäristön puolesta

Suomen tulee kantaa oma vastuunsa ympäristön puolesta. Itämeri lähimerenämme on meille tärkeä sekä luontoarvojen että kalatalouden näkökulmasta. Vaaditaan muita Itämeren maita huolehtimaan omista velvollisuuksistaan sen puhtauden säilyttämiseksi.

Kestävät energiaratkaisut osaksi energiantuotantoa

Panostetaan kestäviin energiaratkaisuihin. Tuulivoimaa ja aurinkovoimaa on järkevää käyttää täydentävinä energiamuotoina muun energiatuotannon lisäksi. Meidän on omilla ratkaisuillamme muistettava turvat myös lastemme ja lastenlapsemme hyvinvointi tulevaisuudessa. Huomioidaan myös arjen pienillä valinnoillamme jokapäiväisessä elämässämme ympäristömme.


Haluatko ottaa minuun yhteyttä? Se käy kätevästi yhteydenottolomakkeella.

Sivusto päivitetty 28.1.2015